Hungarian English Romanian Russian Serbian Slovak
powered by:
powered by Google

Sirius SLT 955 páraelszívó


Készletkisöprő akció

FALMEC N.R.S páraelszívók


Kedves Vásárlónk!

Webáruházunkban széles választékban talál konyhagépeket, beépíthető és szabadonálló kivitelezésben is. Nagy választékunk biztosíték arra, hogy megvásárolhassa a konyhájába legjobban illő berendezést. Amennyiben mégsem talál valamit, vagy kérdése van, esetleg több terméket szett -ben szeretne megvásárolni, keressen minket e-mailben, telefonon, vagy személyesen szegedi üzletünkben! Az alábbiakban röviden ismertetjük termékválasztékunkat.


Design páraelszívó, szagelszívó

Páraelszívó, szagelszívó

Népszerű termékeink a design, sziget, kürtős és beépíthető páraelszívó, szagelszívó, melyek konyhája igazi díszei lehetnek! A páraelszívó berendezések között megtalálhatóak modern, vagy rusztikus konyhákba illő páraelszívók, csendesített, vagy akár a külső motoros extra csendes szagszívók is.

 

gránit mosogatótálca

Mosogatótálca

A konyhagépek mellett mosogatótálcáink is nagy népszerűségnek örvendenek. A gránit mosogatótálcák, és az inox mosogatótálcák közül széles választékból keresheti meg az Ön számára megfelelőt. Egyre népszerűbbek a kerámia mosogatótálcák is, melyek igen ellenállóak és könnyen tisztán tarthatóak. A mosogatótálcáinkhoz szín azonos és számtalan kivitelű csaptelepet is vásárolhat.

Beépíthető sütő

A beépíthető sütők alkalmazkodnak igényeihez: rusztikus sütő, modern multifunkciós sütő, gőzsütő, nálunk mindegyiket megtalálja! Weboldalunkon számos sütőt talál. Akár szabadonálló tűzhelyre van szüksége, akár beépíthető sütő vásárlásán gondolkodik, nálunk jó helyen jár!

 

Beépíthető főzőlap

Főzőlap

Főzőlapjainknak két nagy csoportja van: gáz főzőlap és üvegkerámia elektromos főzőlap. Sokan vannak, akik a tűz gyorsaságát, szabályozhatóságát kedvelik, így számukra a gáz főzőlap a megoldás. Az elektromos főzőlapok 2-3-4-5-6 zónásban is rendelkezésre áll, de a legmodernebb indukciós főzőlapok is nagy számban vannak termékeink között!

 

A konyhagépek és kiegészítők listáját a bal oldali menüből, vagy a jobboldalon található márkanevekre kattintva érheti el. Ha megtalálta az Ön számára megfelelő terméket, akkor azt a kosárba helyezve elküldheti számunkra a megrendelését. Ha kérdése merül fel termékünkkel kapcsolatban, vagy nem találja amit keres, akkor lehetősége van e-mailben elküldeni számunkra a kérdését, ahol szakértő kollégáink rövid időn belül választ adnak kérdésére!